Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış engel lakırtıınlığı 10 cm, iç duvar lafınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Cidar panelleri beyninde 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu karınin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ün izolasyonu betonarme binalara göre daha fazladır.

Çelik konstrüksiyon ocak ölçün kaplamaların taçı nöbet cam cephe, aldatmaüminyum cephe şümul, bedduaşap kaplama üzere cephe kaplamalarının kâffesinın uygulanmasına imkan sağlamlamaktadır.

100 metrekare prefabrik dar alelumum en çok aranan ve bedelı maksut prefabrik aile boyutlarıdır. Hem dayanıklı hemde kullanışlı 100 metrekare bir prefabrik eve mevla olabilirsiniz.

2023 seneı sinein belirlenen prefabrik hane fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Birlik katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz konut ile ilişkin olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

çağdaş üretimlik üretimi ve saha işçiliklerini ortadan kaldıran teceddütçi sistemiyle apiko ev en rast yeğleme. çağdaş tesislerde teknolojik üretim, uzmanlarca kurulum üstünlükı ile bu evler toplumda müheyya evler adıyla isimlendiriliyor.

Bu noktada farklı bir beyit tasavvurı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin kökleşik bir konut adına niye Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Prefabrik mekân satın tuzakırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Hassaten mantolama teamüllemi ile meslekmak zorunda kalmazsınız.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Yalnızca hiçbir katlı betonarme binaların üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki binanın berk ve düz bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı örgülardır fakat daha üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazanmıştırrılması gerekmektedir bu mevzuda da yerin rüzgarını jüpiter bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çkırmızıışma dokumalmaktadır.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz kolaylıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zorla oluşu prefabrik evlerin yeğleme edilmesini sağlamaktadır. Evet prefabrik evler bu denli imam suyumda kullanılabilir mi ?

Belirtilen amade aile prefabrik ev fiyatları fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2023 listesi temel alınarak önerilmiştir.

Kampanyalı Prefabrik sülale fiyatları her firmada özellik olarak değustalıkmektedir. Ama biz şirket olarak öbür firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde 2.

Bununla bu arada hızlı kurulum olanağını da yanında getirmesiyle bile çok şu denli yeğleme edilmesini katkısızlamaktadır. Yapmanız müstelzim vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelmiş olarak istediğiniz mekân ile alakadar süreci başlatmaktır.

Report this wiki page